UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Догляд за собакою: поради досвідчених господарів

Кожен власник собаки знає, що дресирування недостатньо для того, щоб щеня виросло розумним і здоровим псом. Як би ви не виховували собаку і як би не намагалися забезпечити її кращими косметичними засобами - цього виявиться мало. У догляді за чотириногим другом є надійна основа - збалансоване харчування, без якого ваш улюбленець не зможе ні виконувати задані йому команди, ні навіть міцно стояти на своїх чотирьох. Досвідчені заводчики собак знають, наскільки важливим є для пса його раціон. Саме тому перша і головна порада - це підбирати корм для собак з того самого моменту, як пухнастий чотириногий друг з'явиться у вашому домі.

Турбота про нового друга з перших днів його життя

«Ми відповідаємо за тих, кого приручили» - з таким твердженням Антуана де Сент-Екзюпері знайомий кожен школяр. Так, і дітям, і дорослим важливо знати: собака, яку ви приймаєте у свій будинок стає повноцінним членом вашої родини. Вона, як і всі в цьому будинку, потребує належного догляду і, зрозуміло - здорового харчування. Забезпечити його як простому песику, взятому з двору, так і породистій собаці, допомагають спеціально розроблені корми. Сьогодні компанії виробляють корм для цуценят найрізноманітніших видів.

Підбираючи його, ви можете зустріти:

Після консультації у ветеринара у вас не виникне проблем з вибором продукту. Знаючи особливості організму своєї собачки, ви будете впевнені в тому, що купуєте для неї відповідну їжу. Наявні в спеціально розроблених для маленьких і юних собак кормах є важливі вітаміни і інші елементи, які зміцнять не тільки кістки цуценяти, але і його нервову систему. Все це дозволить власникові не турбуватися про поведінку тварини на вулиці. Ваш улюбленець буде міцним, життєрадісним і налаштованим на дресирування.

Здоров'я собаки - в руках її господаря

Якщо вам пощастило бути власником собаки, пам'ятайте: хороша їжа - це їжа, точно підібрана відповідно до характеристик вихованця. Таким чином, потрібно запам'ятати:

  1. Собакам різного розміру буде потрібен різний корм. Великому псу для міцних кісток необхідно більше фосфору, який міститься в рибі. Невеликі собачки за весь день витрачають набагато більше енергії, ніж їхні побратими великих порід. Такі вихованці потребують вітамінів і м'ясних продуктів.
  2. Гіперактивній тварині потрібен збалансований корм. На щастя, в наші дні виробництво їжі для собак досягло того рівня, коли не використовуються штучні барвники та підсилювачі смаку.
  3. Собачки з певними проблемами, що стосуються їх здоров'я, потребують особливої ​​турботи. Їм потрібно купувати сухий і вологий корм хорошого класу. Лікувальний корм для собак містить в собі не тільки вітаміни та поживні компоненти, але також речовини, спрямовані на відновлення здоров'я і поліпшення загального стану організму.

Не тільки корисна, але і смачна їжа для особливих випадків

Люди, давно займаються з собаками, добре розуміють, що їх періодично потрібно заохочувати. Пес виконав вашу команду або ви просто хочете побалувати його? Тоді обов'язково потрібно купити йому ласощі для собак. У продажу є скибки сушеного м'яса, хрусткі палички й поживні ласощі у вигляді кісточок. Така продукція ідеально підходить, якщо ви швидко хочете привчити тварину до тої чи іншого дії. Влаштуйте своєму чотириногому другу невеличке свято і замовте апетитну продукцію прямо зараз, адже радісний пес завжди є гарантією гарного настрою його господаря.

Рейтинг кормів для кішок 2023 року - Топ 10 Кращих кормів для кішок
Рейтинг кормів для кішок 2023 року - Топ 10 Кращих кормів для кішок
Читати більше
Найкращий корм для собак
Найкращий корм для собак
Читати більше
ТОП-10 найрозумніших собак, які легко піддаються дресируванню
ТОП-10 найрозумніших собак, які легко піддаються дресируванню
Читати більше