UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Як правильно обрати корм для котів?

Кожен кіт та кішка – унікальні.  Вибираючи корм для ваших улюбленців, слід взяти до уваги породу, вік, стан здоров'я та переваги кішки.  Правильний раціон – це основа гарного самопочуття, настрою та, звичайно, здоров'я улюбленця.

Але як вибрати відповідний корм саме для вашого котика?

Що їдять коти?

Навіть домашні кішки – облігатні хижаки.  У кішок дуже короткий травний тракт.  Також, у них висока потреба у білку та таурині, без достатньої кількості цих речовин тварина може померти.

Сире м'ясо найкращий – корм для кішок?

У деяких власників виникає питання: чи можна скласти повноцінний раціон для кішки самостійно (перевести на домашнє харчування) чи краще замовити корм?

Натуральне харчування для кішки - це не їжа зі столу господарів або шматочок сирої курячої грудки.  Скласти повноцінний збалансований раціон для свого улюбленця дуже непросто.

Який корм купити для своєї кішки?

У сучасному темпі життя складно самостійно скласти повноцінний раціон для кішки з домашніх продуктів.  Тоді на допомогу господарям приходять сухі та консервовані (вологі) корми.  У збалансованих раціонах перебувають є інгредієнти у певній кількості, які допомагають забезпечити організм необхідними для здоров'я та розвитку кішки поживними речовинами.  Господарям не потрібно турбуватися про закупівлю сирих продуктів та їхню свіжість – корм для кішок можна легко замовити в онлайн-магазині ПетсЛайк.

Корм для котів Роял Канін заслужив довіру багатьох власників і заводчиків котів.  Розробники вже понад 50 років виробляють корм для тварин та постійно покращують свої формули виходячи з наукових даних.  Представники Royal Canin стверджують, що їхня основна мета – здоровий і щасливий домашній улюбленець.

У лінійці кормів від Роял представлені варіанти збалансованого харчування для котиків різного віку, порід та стану здоров'я.

Як вибрати сухий або вологий корм для кішок?

Корми для котів ділять на дві групи: сухі та вологі (консервовані).  У кожного з них є свої плюси та мінуси.

Сухий корм для кішок зручно зберігати та годувати улюбленців.  Він не псується швидко в мисці, і кішка цілий день може їсти невеликими порціями.  Такий режим годування часто добре підходить улюбленцям, а жорстка структура їжі допомагає підтримувати здоров'я та гігієну ротової порожнини тварини.

Кормлячи котика сухим кормом, потрібно обов'язково наливати достатню кількість водички і змінювати її 2-3 рази на день.

На сторінці зоомагазину PetsLike є великий вибір сухих кормів для кішок від Royal Canin.  Спираючись на породу, вік та стан здоров'я улюбленця, можна легко вибрати збалансовану їжу для вашої кішки.

Консервований корм для кішок містить більше вологи, що зручно, якщо вихованець мало п'є води, адже достатнє споживання води допомагає підтримувати здоров'я сечовидільної системи.

Він має м'яку текстуру в порівнянні з сухим і подобається кішкам з поганим апетитом та під час реабілітації після хвороб.  Є навіть спеціальний вологий корм, яким можно пригощати улюбленців від одного місяця.

Але вологий корм не можна залишати цілий день у тарілці.  Відкритий пакетик потрібно зберігати в холодильнику, а при годуванні давати корм улюбленцю лише кімнатної температури.

Royal Canin розробив консервований корм для котів із різними потребами.  Можна спробувати вологий корм із різними текстурами та вибрати улюблений.

Ожиріння у котів: ознаки, способи лікування
Ожиріння у котів: ознаки, способи лікування
Читати більше
Як вибрати корм для вашого кошеня?
Як вибрати корм для вашого кошеня?
Читати більше
Як доглядати за кошеням
Як доглядати за кошеням
Читати більше