UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Як правильно обрати корм для собаки?

Кожен песик унікальний, зі своїм характером, зовнішністю та уподобаннями.  Вибираючи корм для вашого хвостатого слід звернути увагу на особливі риси улюбленця: вік, породу, активність та стан здоров'я.

Важливо, щоб корм для собак відповідав потребам хвостатого.  І, звісно, щоб харчування підтримувало здоров'я собаки.

Як вибрати корм за віком собаки?

Якісні корми Royal Canin для собак ділять на чотири групи:

  • Корм для цуценят з моменту відлучення "Starter" (підходить для цуценят, які перестали смоктати молочко мами).
  • Для цуценят з 2 місяців і до дорослішання – "Puppy".
  • Корм для дорослих собачок - "Adult".
  • І для собачок зрілого віку – корм "Ageing".

Кожен корм містить необхідну для віку собаки кількість поживних речовин та вітамінів.  Вибрати їжу, зважаючи на вік собаки, дуже важливо. Цуценятам потрібно більше енергії, білків, мінералів, адже їх організм інтенсивно зростає.  А дорослим псам вже не потрібна енергія на зростання тканин.

Виробники корму Роял Канін врахували особливості всіх вікових категорій і розробили корм спеціально для собачок різного віку.

Як замовити корм для різних порід собак?

При виборі корму слід враховувати породу чи розмір вашого улюбленця.  Собаки різних порід мають різні потреби та особливості у догляді. Тому кількість вітамінів чи мінералом адаптується у кормі під ці потреби.  Так великим псам через більшу вагу необхідно підтримувати здоров'я їхнього опорно-рухового апарату.  А маленьким – забезпечувати достатню кількість енергії та підтримувати здоров'я зубів.

Виробники поділяють мініатюрні, маленькі, середні, великі та гігантські породи собак.

Роял Канін розробив корм і для порід, яким необхідне спеціальне харчування.  У ньому враховані особливі потреби різних порід собачок.  Таке харчування допомагає підтримувати здоров'я вихованців певних порід.

Ветеринарна дієта або спеціальний корм для собак.  Як вибрати?

Собачкам із проблемами зі здоров'ям ветеринари можуть рекомендувати перейти на спеціальний чи ветеринарний корм.  Він допомагає підтримати організм у період хвороби чи реабілітації.  А у деяких випадках може стати профілактикою рецидивів.

У лінійці сухих та вологих ветеринарних раціонів для собак від Рояла є харчування, улюбленців із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, нирок та сечовидільної системи, харчування для собачок із діабетом, чутливою шкірою та іншими проблемами.

Ветеринарне харчування для собачки повинен рекомендувати ветеринар виходячи із встановленого діагнозу та в комплексі з медикаментозним лікуванням.  Корм для собачок з особливими потребами не є ліками, а лише важливим доповненням до основного медичного курсу.

Догляд за кішкою
Догляд за кішкою
Читати більше
Як доглядати за кішкою після стерилізації
Як доглядати за кішкою після стерилізації
Читати більше
Породи великих собак
Породи великих собак
Читати більше