UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Як вибрати корм для вашого кошеня?

Поява кошеня у будинку – це завжди радісна подія для всіх членів сім'ї.  Але слідом за коханням з першого погляду, завжди йде питання: чим годувати кошеня і як стежити за його здоров'ям?

Розвиток малюка багато в чому залежить від вибору корму.  У перший рік життя формується фундамент здоров'я котика.  Щоб вибрати відповідне харчування для вашого улюбленця, необхідно врахувати кілька факторів: вік, стан здоров'я та породу пухнастика.

Чому корм для дорослих котів не підходить малечі?

Кошенята ростуть досить інтенсивно.  Їх травна та імунна система розвиваються та вимагають додаткової енергії.  Тому у котиків до 12 місяців потреби у харчуванні відрізняються від раціону дорослих.  Щоб малюк був здоровий, йому необхідний корм із достатнім вмістом протеїну, жирів, вітамінів та інших поживних речовин.

Чим годувати новонароджене кошеня та його маму?

Найінтенсивніший період зростання котів відбувається відразу після народження.  Ідеальним харчуванням для новонароджених, звичайно ж, є молоко мами-кішки.  Воно містить усі необхідні інгредієнти для здорового розвитку малюка.

Щоб підтримати здоров'я кішки під час грудного вигодовування, рекомендується давати їй спеціальний корм.  Роял Канін Мазер енд Бейбі Кет розроблений спеціально для котів у період вагітності та лактації.  Сухий корм Mother and Babycat від Royal містить більше енергії та адаптовану кількість нутрієнтів, а також ДГК.

Для вихованців, які віддають перевагу вологому корму, Роял розробив Mother & Babycat wet in mousse.  М'який і ніжний мус сподобається навіть найвибагливішій кішці.  Також підійде кошенятам від 1 місяця.

Кошенятам можна молочко?

Буває, що продовжити грудне вигодовування малюка неможливо.  У такому разі НЕ МОЖНА давати кошеняткові коров'яче або козяче молоко: його склад значно відрізняється від котячого молока, наприклад, у коров'ячому молоці в кілька разів менше білка та жиру, а також енергії.  Щоб уникнути проблем зі здоров'ям, краще придбати спеціальну суміш для новонароджених кошенят.

Наприклад: бебікет Мілк від Роял Канін.  Склад замінника молока BabyCat Milk максимально наближений до складу молока мами-кішки.

Який корм замовити кошеняті до 4 місяців?

Коли кошенятку виповниться 4-5 тижнів, можна поступово вводити в його раціон корм.  Для першого прикорму малюкові краще підійде вологий корм для кошенят.  Завдяки ніжній текстурі він допомагає комфортно перейти від молочка до дорослого харчування.

У лінійці консервованих кормів для кошенят від Роял Канін на сайті ПетсЛайк можна вибрати харчування для свого чотирилапого друга.

Корм Мазер енд Бейбі Кет чудово підійде, як малюку у віці одного місяця, так і мамі-кішці під час вагітності та лактації.  Це повноцінний і збалансований раціон, який живить організм і насичує вітамінами та мікроелементами.

Для кошенят з проблемами шлунково-кишкового тракту відмінно підійде лікувальний корм Royal Canin Gastrointestinal Kitten Mousse.  Цей мус сподобається навіть кошенятам зі зниженим апетитом, а також вагітним кішкам із проблемами ШКТ.  Не переходити на лікувальну дієту самостійно, а проконсультуватися з вашим ветеринарним лікарем.

Важливо давати корм кошеням кімнатної температури та стежити за здоров'ям улюбленця.  За будь-яких змін у самопочуття кошеня потрібно негайно звернутися до ветлікаря.

Корм для кошенят від 4 місяців до 1 року - який краще?

У віці від 4 до 12 місяців зростання кошеня поступово сповільнюється.  Травна та імунна система зміцнюються.  Але малюку все ще потрібен легкозасвоюваний корм для підростаючих та активних кошенят.

Саме час спробувати лінійку сухих кормів для кошенят від Роял Канін.  Можна замовити харчування спеціально для породи вашого улюбленця від Royal Canin.  Або купити для кошенят всіх порід корм Роял Канін Кіттен.

Сухий корм Роял Канін для кошенят містить усі необхідні нутрієнти.  Харчування допомагає підтримувати здоров'я імунної та травної систем.  Корм містить усі необхідні вітаміни та мінерали для вашого кошеня.

Кастрованим та стерилізованим кошенятам від 6 місяців можна купити Royal Canin Kitten Sterilised.  Формула містить помірну кількість жирів, що сприяє контролю за набором ваги.  Але при цьому кошеня отримує необхідні для зростання білок, фосфор, кальцій та інші елементи.

Як доглядати за кошеням
Як доглядати за кошеням
Читати більше
Найчастіші проблеми з якими звертаються до ветеринара
Найчастіші проблеми з якими звертаються до ветеринара
Читати більше
Догляд за цуценятами
Догляд за цуценятами
Читати більше