UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Як вивести бліх у собаки

Блохи – небезпечні всюдисущі комахи, яких собаці легко підчепити не лише на вулиці. Господарі часто стикаються з проблемою, як вивести бліх у цуценяти, адже їх легко не помітити на шерсті, а ще панує думка, що у домашніх собак таких паразитів взагалі не буває. Як захистити себе від бліх? Виключно регулярна профілактична обробка улюбленця спеціальними препаратами убезпечить тварину від небажаних гостей на шерсті.

Блоху можна підчепити практично всюди:

  • двір біля власного будинку,
  • ліс,
  • парк,
  • транспорт,
  • виставка,
  • контакти з іншими тваринами,
  • контакт з людиною після вулиці (через взуття чи одяг).

Як дізнатися чи є блохи у собаки? Якщо тварина починає постійно чухатись – це перша ознака наявності паразитів і старту вашого дослідження: чим вивести бліх. Невеличкі червоні плямки з крапелькою крові – рани від бліх у собак можна побачити, якщо розсунути шерсть. Проте самим лише вичісуванням цих паразитів не виведеш – потрібна надійна артилерія.

Як вивести блохи за допомогою народних засобів?

Якщо розглядати питання, як вивести бліх у будинку де є собака – один з варіантів, часто зустрічається, називають суміш соди та води (у рівних пропорціях). Її наносять на килими й залишають на ніч. Наступного дня килим потрібно пропилососити. Сода токсична для яєць та личинок бліх, а при потраплянні на саму блоху – буквально висушує комаху. Дану процедуру потрібно повторювати протягом двох тижнів (що чотири дня).

Варіантом розв’язання проблеми, як вивести бліх у собаки в домашніх умовах – є настоянка полину. Шерсть тварини обробляють водним розчином у пропорції одна третя склянки настоянки на пів літри води.Сучасна ветеринарія проти бліх

Сьогодні народні засоби від бліх використовуються все рідше, адже існує надійніший вибір методів боротьби. У сучасній ветеринарії рекомендують використовувати спреї, краплі, таблетки та нашийники від бліх. Важливо, що кожен індивідуальний засіб є безпечним для собаки, якщо ретельно дотримуватися інструкції. Також існує різниця у терміні дії засобу та рівні його ефективності.

Нашийники від бліх як засіб профілактики

Лідери серед засобів протекції – нашийники від бліх – просочені спеціальним розчином, який відлякує бліх, або ж вбиває їх. Як працюють нашийники від бліх? Це тонкий і непомітний пластиковий ремінець з пористого матеріалу, який ви просто одягаєте на шию собаці, і вона його постійно носить. Активні компоненти, які протидіють паразитам, наносяться на нашийник у чітко дозованій кількості, щоб не нашкодити тварині.

Якщо розглядати для лікування нашийник від бліх, ефективність його дорівнює якісній профілактиці. Якщо паразити уже завелися – краще звернути увагу на більш активні засоби (спреї, краплі, таблетки) з детальною інструкцією, як обробляти собаку від бліх.

Догляд за кішкою
Догляд за кішкою
Читати більше
Все про Шотландських Висловухих кішок: характер, особливості породи, раціон
Все про Шотландських Висловухих кішок: характер, особливості породи, раціон
Читати більше
Захист домашніх тварин від зовнішніх паразитів
Захист домашніх тварин від зовнішніх паразитів
Читати більше