UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Який корм краще обрати для свого цуценя?

Маленьке цуценя – це завжди радість та щастя для господарів. Окрім цього, це ще й велика відповідальність за здоров'я та розвиток улюбленця. Саме з народження до 12 місяців формується фундамент здоров'я собаки. Тому дуже важливо дбати про правильне та здорове харчування собачки в дитинстві.

Який корм краще замовити для вашого цуценя?

Чому корм для дорослих собак не підходить малечі?

Цуценята активно зростають, а їх імунна та травна системи тільки розвиваються.  Тому дуже важливо вибрати спеціальний корм для малюка, який забезпечуватиме молодий організм енергією та не зашкодить чутливому травленню.

Що важливо у виборі корму для цуценят?

Корм для цуценят має бути насичений якісним білком, щоб підтримати зростання та розвиток. Але при цьому, раціон має добре засвоюватися.

Якісне харчування – це запорука формування майбутнього здоров'я собаки. Правильно підібраний корм для маленького хвостатого є важливою складовою підтримки здоров'я, зокрема нормальної роботи імунітету.

Експерти кормів для цуценят Роял Канін запевняють, що їхнє головне завдання – створювати здорове харчування для цуценят. У сухих та вологих кормах Royal Canin Puppy є всі необхідні поживні речовини для формування здорового майбутнього вашого малюка.

Також важливо звернути увагу на розмір породи цуценя. В асортименті кормів від Роял Канін є раціони для маленьких, середніх, великих та величезних порід собак. А також, для породистих улюбленців, які мають особливі потреби в харчуванні.

Чим годувати цуценя від одного до двох місяців?

У віці одного місяця цуценят можна поступово відлучати від грудного вигодовування.  Важливо, щоб перший раціон забезпечував усім необхідним у період розвитку імунної системи, допомагав підтримувати баланс корисної мікрофлори в системі травлення, а також легко засвоювався молодим організмом. Вміст поживних речовин у харчуванні для малюків має відповідати високим потребам чотирилапого малюка.

Оптимальним варіантом для малюків до 2 місяців буде купити вологий (консервований) корм Стартер Мазер анд БейбіДог (Starter Mother and BabyDog) від Роял Канін. М'яка текстура та приємний запах мусу точно сподобається вашому цуценяті. Корм містить усі необхідні поживні речовини. Раціон добре засвоюється організмом малюка та насичує його енергією для зростання.

Цей корм рекомендовано давати і мамам-собачкам на пізніх термінах вагітності та в період грудного вигодовування.

У лінійці Royal Canin Starter Mother and BabyDog є сухий корм для маленьких, середніх, великих та гігантських порід собак, який підійде до 2 місяців. Дуже важливо замовляти сухий корм для цуценят за розміром породи. Це допоможе підібрати корм потрібного, щоб улюбленцю було зручно гризти гранули, і він отримував необхідну кількість поживних речовин.

Який корм замовити цуценяті 2 – 4 місяців?

Від двох до чотирьох місяців у цуценят насамперед формується скелет. Підтримати розвиток кісток можна завдяки харчуванню з достатнім вмістом кальцію, фосфору та вітаміну D.

Лінійка раціонів Royal Canin Puppy ідеально підійде для цього періоду життя вашого улюбленця. Можна купити сухий корм Роял Канін Паппі виходячи з породи та розміру улюбленця. Розробники приділили особливу увагу тому, щоб собачки різних порід отримали необхідну кількість поживних речовин, вітамінів і мінералів.

Оптимальний корм для цуценят 4 – 7 місяців

З чотирьох місяців цуценя починає активно нарощувати масу тіла. Тому важливо дотримуватись рекомендованої порції легкозасвоюваного корму та не забувати про активні прогулянки з улюбленцем.

Можна продовжувати годувати цуценя сухим раціоном від Роялу для щенят або вологим кормом Royal Canin Puppy, але правильно розрахувати розмір порцій. Також важливо контролювати кількість випитої води і міняти її 1-2 рази на день.

Який корм купити для собачок від 8 місяців?

У цьому віці цуценятам все ще потрібно купувати спеціальне харчування, яке допоможе у дорослішанні вашого улюбленця. Особливо важливо дотримуватися правильної дієти собакам великих і гігантських порід. Через велику вагу, скелету потрібна підтримка у вигляді збалансованої кількості мінералів та вітамінів.

Лінійка раціонів Роял Канін Паппі (Royal Caninn Puppy) створена спеціально для собачок-підлітків. Корм забезпечує підтримку опорно-рухової системи та здоров'я травної системи.

Замовити корисний збалансований корм для цуценя можна легко на сайті онлайн-зоомагазину ПетсЛайк.

Як вибрати корм для вашого кошеня?
Як вибрати корм для вашого кошеня?
Читати більше
Собака не їсть: що робити?
Собака не їсть: що робити?
Читати більше
Який корм кращий Проплан чи Роял Канін?
Який корм кращий Проплан чи Роял Канін?
Читати більше