UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Корм для вагітних і годуючих кішок

Вигляд сторінки:
Фільтрувати
1
Сортування:
Всього 33 результати
Відфільтровано:
Для вагітних та годуючих котів
Акція
Топ продажів
Kitten Healthy Start для кошенят з куркою
Purina Pro Plan Kitten Healthy Start для кошенят з куркою
168.90 грн
-20%
135.12 грн
337.80 грн за 1 кг
PRO PLAN® застосовує передові досягнення науки для розробки збалансованого та ефективного поєднання поживних речовин для підтримки природного захисту та довгострокового здоров’я вашого улюбленця
PRO PLAN® застосовує передові досягнення науки для розробки збалансованого та ефективного поєднання поживних речовин для підтримки природного захисту та довгострокового здоров’я вашого улюбленця
Переглянути
Hill's SCIENCE PLAN Adult Sterilised – повнораціонне харчування для стерилізованих котів віком від 1 до 6 років
Hill's SCIENCE PLAN Adult Sterilised – повнораціонне харчування для стерилізованих котів віком від 1 до 6 років
Переглянути

Корм для вагітної кішки

Очікування, народження і вигодовування кошенят – непростий період. Кішка вимагає особливого харчування, яке повинен підібрати власник. Вихованці потрібна калорійна їжа, щоб поповнювати ресурси.

Корм

Вагітну кішку обов'язково потрібно показувати ветеринару. Лікар огляне пухнасту, пропише вітаміни та порекомендує корм.

У нашому зоомагазині ви зможете замовити вологий/сухий корм для вагітних і годуючих кішок. А також ласощі, іграшки, аксесуари – все, що може знадобитися майбутній матусі.

Особливості годування під час виношування

Вагітність кішки триває 61-72 дні. Дві перші третини терміну вихованка набирає жирок, робить запас на майбутнє. Останню третину кошенята починають інтенсивно рости і набирати вагу.

Зважуйте пухнасту - кішка повинна набрати не більше 40% ваги. Інакше виникне небезпека ожиріння. А це складнощі під час пологів, можливі хвороби.

Вагітній кішці потрібен корм з високим вмістом жиру і білка. Не нижче холістик або супер-преміум класу. Найтоповіші виробники:

  • Royal Canin;
  • Purina Pro Plan;
  • Cat Chow

Ці компанії виготовляють корм для годуючих кішок тільки з натуральних компонентів:

  • м'яса;
  • риби;
  • птиці;
  • фруктів/ягід;
  • овочів

для

Кішку потрібно годувати у звичному їй режимі. Залишати багато чистої води. Зі столу годувати пухнасту категорично заборонено.

Переводити на новий корм потрібно поступово, щоб не виникло алергії або розладу. Змішуйте новий корм зі старим. Їжа має бути поживною та ситною, щоб улюблениця могла їсти потроху, не перевантажуючи шлунок.

Особливою любов'ю ветеринарів України користується Royal Canin для вагітних кішок.

Харчування годуючої кішки

Після пологів починається найскладніше.

Кішці потрібно багато їсти і пити, щоб виробляти достатню кількість молока (це приблизно чверть літра). Власник повинен стежити, щоб у кішки, яка годує завжди була їжа.

У цей період кішка починає худнути, їй особливо потрібні вітаміни. Запитайте про це нашого менеджера, ми підберемо вам найкращі добавки для годуючих кішок.

Кішка годує малюків тільки молоком близько місяця. Потім кошенята починають їсти самостійно. Їм потрібен м'який вологий корм для кошенят. Їжу слід розігріти, розім'яти і потроху давати. Кішку можна поступово переводити на допологове харчування. Через місяць кошенята почнуть їсти самостійно, але періодично смоктати маму. У цей час кішці вже не потрібен жирний сухий корм для годуючої кішки. Вологий і паштети можна поки що давати.

Питание

Не забудьте придбати сухий корм для кошенят. Якщо не знаєте, де купити такий корм, заходьте в наш інтернет-магазин Петслайк. Наші менеджери підберуть всі необхідні товари.

Замовлення і доставка

Ваша кішка вагітна і вам потрібно купити корм для вагітних кішок в Україні? Ми з радістю допоможемо.

У нас широкий асортимент товарів для тварин. А також регулярно проходять акції. Про знижки та акції запитуйте наших менеджерів або заходьте на наш сайт у розділ Акції.

Замовлення відправляємо в будь-яку точку України.

Доставка усіх замовлень від 899 грн - безкоштовна.