UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Сухий корм для котів економ класу

Вигляд сторінки:
Фільтрувати
1
Сортування:
Всього 45 результатів
Відфільтровано:
Стандарт
Акція
Топ продажів
Сухий корм для котів з лососем та овочами
Friskies Сухий корм для котів з лососем та овочами
245.40 грн
-15%
208.59 грн
139.06 грн за 1 кг
PRO PLAN® застосовує передові досягнення науки для розробки збалансованого та ефективного поєднання поживних речовин для підтримки природного захисту та довгострокового здоров’я вашого улюбленця
PRO PLAN® застосовує передові досягнення науки для розробки збалансованого та ефективного поєднання поживних речовин для підтримки природного захисту та довгострокового здоров’я вашого улюбленця
Переглянути
Сухий корм з тунцем
Whiskas Сухий корм з тунцем
91.80 грн
306 грн за 1 кг
Сухий корм з куркою
Whiskas Сухий корм з куркою
91.80 грн
306 грн за 1 кг
Сухий корм з яловичиною
Whiskas Сухий корм з яловичиною
91.80 грн
306 грн за 1 кг
Hill's SCIENCE PLAN Adult Sterilised – повнораціонне харчування для стерилізованих котів віком від 1 до 6 років
Hill's SCIENCE PLAN Adult Sterilised – повнораціонне харчування для стерилізованих котів віком від 1 до 6 років
Переглянути
Сухий корм з яловичиною та овочами
Kitekat Сухий корм з яловичиною та овочами
1 950.80 грн
162.57 грн за 1 кг
Сухий корм з ягням
Whiskas Сухий корм з ягням
91.80 грн
306 грн за 1 кг
Курочка з овочами
Kitekat Курочка з овочами
1 950.80 грн
162.57 грн за 1 кг

Відкрийте для себе якісний недорогий корм для котів

Кожен любитель котів розуміє, що для того, щоб наші котячі друзі муркотіли від задоволення, необхідно не просто наповнити їхню миску, а й забезпечити їх харчуванням, необхідним для життя, сповненого пригод, пов'язаних із посмикуванням вусів.

При виборі раціону для кішок багато хто віддає перевагу сухому корму. Він не тільки простий у зберіганні та довговічний, а й часто є економічно вигідним рішенням. Популярним вибором у цій категорії є дешеві корми для котів. Незалежно від того, чи є ви любителем вусатих пухнастиків зі стажем або щойно прийняли у свій дім кошеня, давайте розберемося, чи можуть дешеві сухі корми для котів стати ідеальним вибором для вашого котячого компаньйона.

Поживний раціон розроблено як бюджетний варіант у лінійці пропонованих кормів. Його основна мета - запропонувати дешеве рішення, що задовольняє основні харчові потреби котячих.

При класифікації гранул для котів зазвичай виділяють три класи: холістик, супер-преміум і преміум. Сухий корм економ класу для котів орієнтований на доступність, він не завжди містить спеціальні інгредієнти і склади, характерні для кормів преміум-класу. Проте, раціон розроблений таким чином, щоб задовольняти основні харчові потреби. Хоча, економ корми для кішок і означає доступність, важливо розуміти, що він не означає автоматичного зниження якості.

Вибір оптимального корму для наших вусатих друзів - справа серйозна. Деякі причини, через які багато хто віддає перевагу корму для котів економ класу:

  1. Економічність. Один з найбільших плюсів - це зручно для гаманця. Сухі дешеві корми для котів дозволяють купувати великі обсяги без шкоди для бюджету. Згодом вигода може збільшитися, що робить його розумним вибором для сімей з кількома тваринами або для тих, хто хоче заощадити.
  2. Зручність. Ви коли-небудь опинялися в такій ситуації, коли потрібно встигнути попрацювати, зробити всі справи, а потім виявити, що у вас закінчився корм для кішки? З сухим недорогим кормом ви можете зробити запас і мати його завжди під рукою. Більш тривалий термін придатності та зручність зберігання означають скорочення кількості походів до магазину в останню хвилину.
  3. Збалансований склад. Економічність сухого корму для котів не означає, що в ньому відсутні основні компоненти. Раціон створений для задоволення основних харчових потреб котів. Хоча він і не володіє всіма перевагами дорогих брендів, він все ж пропонує збалансоване харчування для вашого пухнастика.

Одним словом, купити корм для кішок дешево - це як придбати бюджетні деталі для вашого авто. Можливо, вони і не оригінальні, але надійні, виконують свою роботу і не вимагають великих витрат. А іноді це якраз те, що потрібно для наших улюбленців.

Найдешевший сухий корм для котів часто піддаються критиці, але завжди потрібно розібратися в питанні, а потім розвіяти поширені міфи:

  • Повноцінність харчування. Поширеною помилкою є те, що в кормах стандарт класу можуть бути відсутні життєво важливі натуральні інгредієнти. Однак багато брендів гарантують, що їхні продукти відповідають стандартним нормам харчування. Подібно до того, як пластівці, що продаються в магазинах, можуть бути настільки ж поживними, як і відомі дешеві корми, можуть забезпечити повнораціонне харчування для вашого кота.
  • Наповнювачі та добавки. Люди часто думають, що корм для котів економ означає велику кількість непотрібних наповнювачів. Насправді багато раціонів мають оптимізовані списки інгредієнтів, в яких основна увага приділяється тому, що необхідно домашнім хижакам. У той час, як деякі бренди можуть використовувати наповнювачі навіть у преміум сегменті.
  • Смак і смакові якості. Хто сказав, що бюджетний корм не може бути смачним? Багато хто їсть корми економ класу для кішок з таким же задоволенням, як і більш дорогі варіанти. Все залежить від індивідуальних переваг кота. Деяким гурманам подобаються вишукані корми, а інші із задоволенням їдять прості страви.

Уся справа в тому, щоб знайти те, що найкраще підходить вашому хвостатому другу. Провівши невелике дослідження, спробувавши кілька разів, ви виявите, що раціон підходить саме вашому улюбленцю.

Інгредієнти, на які слід звернути увагу

Під час купівлі сухого корму для котів недорого, особливо важливим є список інгредієнтів - це наша дорожня карта, яка дає змогу переконатися в тому, що наші улюбленці отримують повноцінну їжу. Проста інструкція про те, на що слід звертати увагу:

  1. Білки. Коти - природжені хижаки. Тому джерело білка має бути на першому місці в списку. Зверніть увагу на м'ясо, наприклад, курку, яловичину або рибу. Це схоже на те, як ми віддаємо перевагу соковитому стейку, а не м'ясним закускам.
  2. Жири. Не всі жири - лиходії! Вусатим потрібні певні жири для енергії та підтримки здоров'я. Шукайте такі джерела, як риб'ячий жир або курячий жир - це корисні Омега-3 і Омега-6.
  3. Вуглеводи. Не потрібно багато вуглеводів, деяка їхня кількість у раціоні може бути корисною. Такі інгредієнти, як рис або ячмінь, є гідними варіантами.
  4. Добавки. Іноді в їжу додають кілька корисних речовин. У них можуть бути додані вітаміни, мінерали і навіть такі речовини, як таурин. Але будьте уважні з будь-якими інгредієнтами, які звучать як хімічний експеримент, або з тими, які ви не можете вимовити з легкістю. Якщо ви сумніваєтеся, проведіть швидкий пошук в Інтернеті або поспілкуйтеся з ветеринаром, щоб прояснити ситуацію.

Пам'ятайте, що вибір сухого корму для кішок недорогого і якісного - це подібно до приготування ситного домашнього обіду.

Перетворюємо час прийому їжі на ідеальну насолоду

Зміна корму для вашої кішки може бути схожа на знайомство малюка з новим овочем - суміш хвилювання і невпевненості. Але якщо зробити правильні кроки, перехід на новий корм може бути легким. Кілька порад, які стануть вам у пригоді:

  • Повільно і спокійно. Кішки - істоти звичні. Тому, привчаючи до нового дешевого сухого корму для котів, почніть з того, що змішайте трохи економ корму з її колишньою їжею. Поступово збільшуйте порцію нового харчування протягом тижня або близько того. Це дасть час животику вашого улюбленця адаптуватися і дасть йому змогу краще сприйняти зміни.
  • Стан здоров'я. Слідкуйте за будь-якими змінами в поведінці, рівні енергії або звичкою ходити в туалет. Це може бути показником того, наскільки добре муркотун адаптується до нового корму. Якщо все в порядку, значить, ви на правильному шляху!
  • Свіжа вода. Новий корм може спричинити зміни у споживанні води котом. Подбайте про те, щоб завжди був доступ до свіжої води. Вона допомагає травленню та загальному самопочуттю.

Перехід на недорогий сухий корм економ класу не означає шкоди для здоров'я і щастя вашої кішки. Головне - підібрати марку і склад, який відповідатиме як вашому бюджету, так і смаку вашої киці.

Якісне харчування для котів за бюджетні кошти

Пошук відповідного корму для наших котячих улюбленців в інтернет-магазині Petslike - це ціла подорож. При всьому різноманітті вибору, дешеві сухі корми для котів виділяються як бюджетний варіант. Він поєднує в собі зручність, доступність і поживність. Приділяючи увагу інгредієнтам, розуміючи потреби своєї кішки і плавно переходячи від одного корму до іншого, ви можете купити корм для кота в інтернет-магазині недорого і гарантувати, що ваш хижак завжди буде отримувати смачну і поживну їжу. Більш того, з доставкою по Києву і всій Україні, у вас є зручність замовлення прямо до ваших дверей. Зрештою, мета нашого зоомагазину - завжди бачити котів здоровими, щасливими та муркотливими від задоволення. При правильному виборі раціону харчування - це цілком досяжно.