UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Найкращий сухий корм для котів

Кожен власник домашнього пушистика намагається зробити все, щоб його тварина отримувала найкращий сухий корм для кішок та якісний догляд. Вкрай важливо, щоб вихованець отримував їжу не з людського столу, а готовий повнорационный корм. Особливо популярний хороший сухий корм для котів класу преміум, які відрізняються оптимальним співвідношенням ціни та якості.

Сухий корм ​​для котів: на що звернути увагу при виборі?

Ринок зоотоварів рясніє різноманітністю кормів і брендів. І щоб підібрати своєму улюбленцю якісний раціон, необхідно орієнтуватися на такі характеристики:

  1. Порода. Раціон для довгошерстих і короткошерстих порід трохи відрізняється, адже в раціонах для перших присутні компоненти, що сприяють виведенню вовняної шерсті з ШКТ. Крім того, в раціонах враховують особливості травлення окремих порід, чутливість та схильність до алергії.
  2. Спосіб життя. Улюбленці, які проводять все життя в 4-х стінах і більшу частину часу сплять схильні до ожиріння, тому для них слід підбирати хороший сухий корм для котів із меншою кількістю калорій. Активні тварини, навпаки, потребують високоенергетичної їжі (високий відсоток білка).
  3. Вік. Корм для кошенят кардинально відрізняється від корму для дорослих тварин, тому якщо Ви вирішили купити найкращий сухий корм для кішок, то зважте на вік свого улюбленця.
  4. Особливості. Раціон повинен відповідати фізіологічним особливостям тварини. Стерилізовані тварини мають порушене гормональне тло, внаслідок чого виробники контролюють склад для таких улюбленців. Вагітні та годуючі тварини потребують високоживильного корму. При захворюваннях потрібні раціони, розроблені спеціально для проблемних котів. Відповідний склад посилює ефективність лікування, зводить до мінімуму алергічні реакції.

Сухі класи корми для котів: види

Супер-преміум

Корми класу супер-преміум відрізняються поживною цінністю, адже переважає у складі кормів супер-преміум натуральне м'ясо вищої категорії, а рослинного білка міститься мінімальна кількість. Субпродуктів, барвників та консервантів немає. Якщо Ви вибираєте найкращий сухий корм для котів, зверніть увагу на супер-преміум класу, серед яких такі бренди: Hill's, Pro Plan, Royal Canin, Brit, Pronaturе, Grandin, Berkley та інші корми, у складі яких міститься великий відсоток натурального м'яса .

Преміум

Найбільш популярною та затребуваною категорією є преміум. Хороший корм для кішки класу преміум складається з відходів м'ясного виробництва. Джерелом вуглеводів є пшениця, рис, кукурудза. Важливо розуміти, що преміум сегмент є бюджетним, а чи не низькоякісним. Бренди, що випускають преміум корму: Cat Chow, Wellkiss, Friskies, Gourmet, Sheba.


Холістик


Холістик - найкращий сухий корм для кішок, у складі якого лише натуральне м'ясо або риба, приготоване за технологією, згідно з якою всі поживні речовини та вітаміни зберігаються. Як вуглеводи — органічні овочі та фрукти. Як правило, продукція холістика використовується для виставкових тварин. При цьому вартість раціонів холістик найвища. Знайти холістик раціони можна у брендів Mealfeel, Hill's, Pro Plan, Royal Canin, Brit, Trainer, Carnilove, NOW Natural Holistic.

Стандарт

Корми категорії стандарт використовуються у раціоні дорослих здорових котів. Це хороший сухий корм для кішок, у складі якого є субпродукти, рослинні білки, злаки. Недоліком є ​​низька засвоюваність та наявність відходів м'ясного виробництва. Бренди: Kitekat, Whiskas.

ТОП 7 Кращих Сухих кормів для котів

Якщо Ви не знаєте, який сухий корм для кішок найкращий, зверніть увагу на ТОП-7 кормів, які рекомендують ветеринари та кваліфіковані розвідники.

Royal Canin

Ймовірно, про корм Royal Canin чули всі: і ті, у кого є собака, і ті, у кого є кіт. Даний бренд виробляє різноманітні збалансовані раціони, серед яких можна знайти корм для стерилізованих та вагітних кішок, для тварин з чутливим травленням, для хворих та схильних до алергії. Компанія випускає не тільки сухі корми, а також вологі та консерви. Підкуповує якісний та збалансований склад кормів, наявність необхідних поживних речовин, вітамінів. Кращий сухий корм для кішки від Royal Canin має високий вміст тваринного білка (від 40%), вітамінно-мінеральний комплекс та необхідні добавки для здоров'я пушистиків.

Purina ProPlan

Ще один популярний і затребуваний серед власників котів - сухий котячий корм, рейтинг якого не падає вже багато років. Purina ProPlan - це корм, ідеальний за співвідношенням ціна та якість. Збалансований склад, широкий асортимент, комплекси нутрієнтів – все це дозволяє підібрати раціон для свого улюбленця. У ProPlan до 36% білків, а також комплекс мінералів для зміцнення скелета та зубів.

Hill's

Висока якість і доступна вартість - ось що можна сказати про раціони Hills. Випускаються корми Hills у вигляді сухого та вологого корму, серед якого є раціони для дорослих та маленьких тварин, для вагітних та годуючих, для тварин із проблемною вовною та схильністю до ожиріння. Склад корму Hills не може не тішити: рис, м'ясне борошно, клітковина, омега-3 та комплекс вітамінів та мінералів – A, B, D3, цинк, залізо. Виробник ділить свої корми на 2 категорії: універсальні та призначені для лікування. Відмінність лінійок полягає у використанні різних видів м'яса.

Brit

Виробництво корму Brit знаходиться у Чехії. Brit – це збалансоване повнораційне харчування, яке забезпечує кота всіма необхідними елементами. Пропонує компанії корми для активних тварин та з пасивним способом життя, для кошенят, дорослих та літніх тварин, для тварин з проблемами здоров'я. В основі Brit – дегідроване м'ясо та субпродукти. Також у складі можна зустріти фрукти, овочі. Будь-які штучні добавки, підсилювачі смаку відсутні. Продукт відповідає міжнародним стандартам безпеки та якості. Підходить для повсякденного годування, не викликає залежності. Якщо Ви все ще не знаєте, який хороший сухий корм для кішок, то сміливо вибирайте будь-яку лінійку Brit.

Monge

Гарний смак, користь, збалансований склад – саме цим приваблює пушистиків корм Monge. Хороший корм для кішок сухий Monge входить у ТОП-7 найкращих кормів для кішок, тому що містить 40% білка, більша частина якого тваринного походження. Вітамінно-мінеральний комплекс та антиоксиданти необхідні для підтримки імунної системи. А клітковина не лише покращує травлення, а й швидко насичує. Саме тому раціони від Monge вважаються економними, оскільки тварина швидко наїдається. Після регулярного прийому спостерігаються покращення стану вовни, нормалізація випорожнень.

1st Choice

При виробництві кормів 1st Choise було враховано будь-які небезпеки: непереносимість глютена, алергічні компоненти. Соя, кукурудза, пшениця – в кормах від 1st Choise Ви не зустрінете цих компонентів. Трави та насіння, присутні у складі кормів, покращують кишкову мікрофлору, нормалізують випорожнення та його запах.

Orijen

Orijen - хороший сухий корм для кішок, відгуки та інформацію про який можна знайти на будь-якому форумі домашніх пушистиків. Об'єм тваринного білка досягає 45%, а вуглеводи знижено до 15%. У складі м'ясо вищої категорії, риба, яйця та печінка. Не менш якісними продуктами представлена ​​і рослинна складова: сочевиця, овочі. Фітокомпоненти підтримують обмін речовин та очищають організм від токсинів. Думаєте, яким кормом годувати кота, щоб він залишався активним і здоровим - робіть вибір на користь Orijen.
Зоомагазин Petslike.net – тут ви знайдете будь-який зоотовар високої якості. Каталог зоомагазину містить понад 70 перевірених виробників котячих кормів. Щоб ваш улюбленець був здоровий і веселий - вибирайте найкращий сухий корм для кішок, і не забувайте про ласощі.

Як правильно обрати корм для собаки?
Як правильно обрати корм для собаки?
Читати більше
Собака не їсть: що робити?
Собака не їсть: що робити?
Читати більше
Як підняти апетит у собаки?
Як підняти апетит у собаки?
Читати більше