UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

QR паспорт для тварини

QR паспорт для тварини Animal ID — це обов’язкова та життєво важлива річ, яка має бути в кожного песика та котика.

Уявіть, що ваш хвостик раптом загубився. І не важливо, чи ви тільки готуєтесь стати щасливим власником пухнастика або вже маєте вірного друга — думка про те, що тварина десь блукає самотня, перелякана, наражається на небезпеку й може ніколи не знайти шлях додому дуже тривожна!

За статистикою 8 із 10 втрачених тварин без ідентифікаторів (QR паспорта, жетона-адресника або чипа) ніколи не повертаються додому.

QR паспорт допоможе повернути тварину додому

QR паспорт Animal ID це розумний жетон-адресник з QR-кодом, телефоном власника та стильним дизайном. Після швидкої активації жетону скануванням QR-коду у додатку Animal ID або камерою смартфону

  • Тварина отримує безкоштовну реєстрацію в міжнародній базі Animal ID, що є частиною європейської бази даних тварин EuroPetNet;
  • Автоматично створюються зв’язані онлайн-профілі для власника та тварини з необхідною інформацією;
  • В онлайн-профіль тварини можна додати фото, кличку, вік, замітки про стан її здоров’я, скани медичних документів та багато іншого;
  • Після сканування активованого QR паспорту відкривається онлайн-профіль тварини й контакти власника, а той отримує повідомлення з геопозицією місця сканування.

85 % тварин з ідентифікаторами: QR паспортом та/або чипом повертаються додому в перші 24 години після загублення.

Якщо пес має міжнародний паспорт для собак, чи потрібен йому QR паспорт?

Міжнародний паспорт на кота або собаку це медичний документ із відмітками про щеплення. Він потрібен для перетину кордону. Але тварина не зможе носити такий паспорт із собою.

QR паспорт Animal ID кріпиться на нашийник тварини, а чип вживляють підшкірно —  вони допоможуть швидко знайти власника та повернути тварину додому, у якому б куточку світу вона не загубилась.

Закон України про домашніх тварин

Відповідальне ставлення до тварин має бути закріплено на державному рівні.

Правила утримання собак та котів у європейських країнах:

  • Обов’язкова реєстрація — захист прав тварини та можливість притягнути власника до відповідальності за вчинення жорстоких дій щодо неї.
  • Ідентифікація домашніх тварин чипом та/або адресником допоможе визначити власника тварини та швидко повернути загубленця додому.
  • Розуміння особливостей потреб виду, прав та свобод тварин.

Законопроєкт № 3796 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідального поводження з домашніми та дикими тваринами, які утримуються в неволі» зараз на розгляді в Комітеті ВРУ. Він передбачає обов’язкову, просту та доступну реєстрацію собак і котів:

  • Об’єднання різних баз даних тварин у Єдиний державний реєстр: комунальних, некомерційних (КСУ), приватних (Animal-ID, Трейсер) та ін.
  • Агентами з ідентифікації крім співробітників комунальних підприємств стають ветеринарні лікарі державних та приватних закладів.

Реєстрація тварин та ідентифікація QR паспортом Animal ID та/або чипом це перший крок до усвідомленого та відповідального ставлення до чотирилапих друзів.

Чим не можна годувати кішку
Чим не можна годувати кішку
Читати більше
Рейтинг кормів для кастрованих і стерилізованих кішок 2023
Рейтинг кормів для кастрованих і стерилізованих кішок 2023
Читати більше
Породи великих собак
Породи великих собак
Читати більше