UA RU
(0800) 355 222
Консультація менеджерів
(0800) 355 222 (044) 350 5500 (067) 353 06 00 (Telegram)
Графік роботи
Пн-Пт - з 9 до 20 год
Сб-Нд - з 9 до 18 год
Напишіть нам
[email protected]
Увійти
Новий клієнт? Розпочни тут

Всього:

0 грн

Рейтинг кормів для собак 2022 року

Запорука довгого та щасливого життя чотирилапого улюбленця – регулярне та збалансоване харчування. В першу чергу, ми звертаємо увагу на рейтинг за якістю. Проте ветеринари радять обирати корм для свого собаки індивідуально. Адже це залежить від того, яка у вас порода, скільки йому років, яка його вага та щоденна активність.

Для повноцінного харчування важливо, щоб у складі були м’ясні інгредієнти (білок), крупи (якісні вуглеводи), овочі (клітковина) та збалансований комплекс мінеральних та вітамінних речовин (цинк, залізо, йод та ін.). Зважати варто й на смакові вподобання улюбленця, пробуючи варіанти від різних брендів. Щорічний рейтинг кормів для собак допоможе розібратися з пропозиціями зоомагазинів та зупинитися на оптимальному варіанті.

1. Корм Royal Сanin 

Лінійка кормів Royal Саnіn орієнтована на дрібні породи собак. Харчування можна починати з десяти місяців і до восьми років. Крокети невеликі за розміром, а їхня текстура зручна для пережовування маленькими щелепами. Склад корму стимулює процес метаболізму жирів в організмі, що забезпечує підтримку:

  • чудової фізичної форми,
  • гарного самопочуття,
  • здорового розвитку. 

Це кращий корм, який не викликає алергії та довго зберігає свій аромат та свіжість завдяки щільному пакованню Zip-lock. Оптимальна вага дозволяє дозувати здорову кількість харчування собаки. Співвідношення білків та жирів – оптимальне. Є злаки. Баланс вітамінів стимулює ріст розкішної шерсті і позитивно впливає на стан шкіри. Поліфосфат натрію сповільнює утворенню нальоту на зубах. Натуральні ароматизатори не хімічні за складом.

2. Корм Optimeal 

Максимально широка лінійка кормів позиціонується супер-преміум класом. Є харчування для великих собак, а також середніх та малих порід. Можна підібрати оптимальний варіант для годування цуценят та дорослих особин. Асортимент включає вологі та сухі корми, є окремі продукти, у складі яких відсутні зернові та які виключають ризик алергічних реакцій. Є базовий корм для харчування та покращений.

Повнораціонний корм для собак Оптіміл виготовляється за швейцарською рецептурою. Це високобілкове харчування, яке містить потужний процент м’ясних продуктів, які:

  • укріплюють імунітет,
  • покращують стан кісток,
  • підтримують стан м’язів,
  • позитивно впливають на стан шерсті. 

Можна обирати продукт під смаки вашого улюбленця: курка, качка, індичка, ягня, кріль, лосось чи креветка. Базово, окрім рослинних та вітамінних інгредієнтів, містить ягоди та фрукти, як додаткову енергетичну складову. Консерванти та антиоксиданти використовуються виключно натурального походження. Харчування насичує та позитивно впливає на імунну систему та функціонування внутрішніх органів.

3. Корм Аcana 

Багата лінійка кормів максимально орієнтована під споживача, пропонуючи такі ексклюзивні продукти, як харчування для собак, які вигодовують потомство, та рідкісних порід. Можна підібрати харчування для улюбленців похилого віку та цуценят. Так Акана для йорків відповідає низці індивідуальних особливостей породи, і можна бути впевненим, що ваш улюбленець отримає усе необхідне, відповідно сильних та слабких сторін свого організму.

Преміум корм acana для собак входить в лінійку холі стік. Це виключно натуральний продукт за світовими стандартами якості: жодних субпродуктів, хімічних речовин, замінників та підсилювачів смаку. Тільки високоякісне м'ясо. Натуральні фрукти, овочі та ягоди доповнюють склад корисними мінералами та вітамінами. Серед смакових пропозицій доступні свіже філе курчати без гормонів та антибіотиків, індичка, яловичина, лосось, камбала та атлантичний оселедець. Якщо у вас велика порода, зверніть увагу на високобілковий корм для підтримки сил та фізичної активності. Також баланс вітамінів корму укріплює кісткові тканини та скелет. Має низький глікемічний індекс та низький вміст цукру завдяки корисним вуглеводам: овес, горох та рис (коричневий).

4. Корм Hill's для собак

Вологі та лікувальні корми Хіллс для собак супер-преміум класу виготовляються за спеціально розробленою технологією для собак з особливими потребами. Порушення здорової роботи печінки та проблеми з сечовивідною системою – ускладнення, які вимагають особливого догляду. Хіллс містить порівняно менший процент білкових складників. А його корисний та дієтичний склад підходить для стерилізованих собак, адже підвищує активність завдяки багатому вітамінному комплексу. 

За рекомендаціями ветеринарів лікувальні корми забезпечують профілактику прогресування хвороб, адже завдяки своєму складу суттєво знижують навантаження на печінку та формують ефективну взаємодію з ослабленим органом. На дану лінійку варто звернути увагу власникам собак, які проходять післяопераційну реабілітацію, а також потребують зміцнення імунітету.

5. Корм Josera 

Широка лінійка кормів для собак Josera випускається у стриманому, лаконічному пакованні. Ставка робиться на інноваційні розробки для досягнення високоякісного складу та смакових даних. Природна сировина проходить ретельний відбір у власних лабораторіях. Таким чином, тварини отримують корм, максимально безпечний для їхнього організму. Клас преміум та супер-преміум виключає потенційні алергени: барвники, сою, штучні консерванти та ароматизатори.

Серед смакових варіантів присутні морепродукти, курча та індичка, а також ягнятина. Рослинні інгредієнти доповнюють баланс. У лінійці присутній великий вибір кормів для стерилізованих тварин та собак із захворюваннями ШКТ, а також корми з соусами. Харчування підходить у якості повнораціонного та доступні варіанти для будь-якого віку та порід. Є дієтичні продукти, а також корм для більш чи менш активних тварин. Якщо розглядати п'ять кращих кормів для собак, то з додаткових бенефітів Josera володіє сертифікатом ЄС про придатність у їжу для людини.
 

 

 

Який корм кращий Проплан чи Роял Канін?
Який корм кращий Проплан чи Роял Канін?
Читати більше
Необхідні вітаміни в раціоні собак
Необхідні вітаміни в раціоні собак
Читати більше
Скільки сухого корму давати коту
Скільки сухого корму давати коту
Читати більше